Mexicansk fiskegryde
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Skær fiskefileterne i tern på ca. 1½ cm
Rens løg og grøn peber og skær dem i små tern
Varm wokken godt op, og kom olien i
Svits løgene til de er let brune
Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater, chilisauce og krydderier
Vend fiskefileterne forsigtigt i og dæmp varmen
Lad retten småsimre 3-4 minutter
Smag til med salt og peber.
Salat: Salat tomater og agurk skæres i mindre stykker og blandes med majsene |
|
Opskriften er vist 11919 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne