T-bone steak med gratineret julesalat
Hovedingrediens : Oksekød - T-Bone Kilde : Salling Indsendt : Red : |
|
|
Skær julesalaten over på langs, fjern rodstokken, kog salaten i vand med citronsaft i ca. 5 min. Lad den dryppe af i et dørslag. Lav en sauce ved at piske melet med fløden, varm op under piskning, smag til og hæld den over julesalaten i et ovnfast fad. Drys ost på og sæt fadet oi ovnen i ca 15 min. ved 200° C. Varm smørret på en pande, brun og steg T-bome steakene i 1-2 min. på hevr side, afhængig af tykklsen og af, hvor rød den ønskes. Drys groft salt og peber på under stegningen.
Servér T-bone steakene direkte fra panden og dertil den gratinerede julesalat, persillekartofler og flûtes. |
|
Opskriften er vist 19718 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne