Ingefærkyllinger (Stegeso)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Gnid de rensede kyllinger ind- og udvendig med salt og stødt ingefær.
Kom dem i den gennemfugtede stegeso.
Læg smørklatter på kyllingerne.
Steg ingefærkyllingerne i ca. 50 minutter ved 250 grader.
Spis grillstegte tomater og løse ris til.
Der skal ikke serveres anden sauce til end den sky der findes i gryden.
For at få det hele med er det nødvendigt at koge lidt vand i gryden til sidst, men pas på, det skal være kogende vand, som kommes i den varme gryde, ellers kan den let springe.
|
|
Opskriften er vist 22432 gange,
og udskrevet 512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne