Markrelfrikasse (Stegeso)
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : Red : |
|
|
Skær makrellerne i fileter og skyl dem.
Del hver filet i 2-3 stykker og drys dem med salt.
Skær gulerødderne i skiver og del blomkålen i små buketter.
Læg fisk, grønsager og hakket persille i den gennemfugtede stegeso.
Drys salt og peber på og kom nogle smørklatter ved.
Hæld 1 dl. vand over.
Læg låg på og mørn retten ved 200 grader i ca. 35 minutter.
Drys hakket persille på lige inden anretningen.
Der kan spises hvide kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 10249 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne