Stegt krydret lammebov (Stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kødet ind- og udvendig med salt og det overskårne hvidløgsfed.
Pensl med sennep.
Hak agurken og løget fint, bland det og kom det på indersiden af boven.
Rul den sammen og hold den fast med kødpinde eller snor.
Læg den sammenrullede bov i den gennemfugtede stegeso.
Lad den stege i ca. 1½ time ved 220 grader.
Server kartoffelmos og rosenkål til.
|
|
Opskriften er vist 19736 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne