Oksetykkam med hvidvin
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam Kilde : Salling Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tynde skiver og brun dem sammen med det hakkede løg. Tilsæt ituskårne gulerødder, selleri, hvidløg, tomater, hvidvin og krydderbuket og lad det småsnurre i 3/4 - 1 time. Fjern krydderbuketten, jævn evt. ganske let og smag til.
Server retten med løse ris, hakket persille og revet citronskal. |
|
Opskriften er vist 18040 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne