Oksetykkam med hvidvin

Oksetykkam med hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.oksetykkam
1 løg
2 gulerødder
0.25 selleri
1 ds.flåede tomater
20 g.smør
1 spsk.olie
1 fedhvidløg
 groft salt
 peber
2.5 dl.hvidvin
 
 krydderbuket:
 Persille
 selleritop
 laurbærblad
 
 Evt. lidt jævning af majsmel
 
Opskrift:
Skær kødet i tynde skiver og brun dem sammen med det hakkede løg. Tilsæt ituskårne gulerødder, selleri, hvidløg, tomater, hvidvin og krydderbuket og lad det småsnurre i 3/4 - 1 time. Fjern krydderbuketten, jævn evt. ganske let og smag til.

Server retten med løse ris, hakket persille og revet citronskal.





karakterer:
Opskriften er vist 18071 gange,
og udskrevet 372 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu