Lammefrikasse (Stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i passende stykker og læg det i den gennemfugtede stegeso.
Hæld vand ved og kom ituskårne gulerødder i.
Drys salt på og lad kødet mørne under låg ved 200 grader i ca. 1½ time.
Lav en smørbolle af mel og fedtstof og kom den i den kogende suppe.
Hæld ærterne i og lad retten stå i 5 minutter til.
Smag saucen til og drys med hakket persille, før retten serveres.
Spis hvide kartofler til.
Skal retten være ekstra lækker, tilsættes der asparges.
|
|
Opskriften er vist 9956 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne