Gaspazio, estragonbøffer eller Bøf de Julius
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Ravigoti-smør:
250 g let Kærgården, 1 rødløg skåret i meget fine skiver, 1 ½ spsk. ravigoti-sauce, salt og peber røres sammen, pakkes ind i film og lægges i fryseren. Kartoffelbåde: 12 alm. kartofler skrælles og skæres i både, 2 store bøftomater skæres i små stykker, 1 rødløg, 1 bdt. persille, salt og peber lægges i et ildfast fad med lidt smør i bunden og sættes i ovnen i en time ved 200 grader. Estragonbøfferne: 500 g oksekød med lav fedtprocent, 2 1/2 spsk. toppede, friskhakket estragon, 3 fed hvidløg, 1 ½ dl creme fraiche 9%, salt og peber røres sammen og skal stå og samle smag. Asukimix: Spirer af asukibønner, grønærter, kikærter. Kan med fordel steges eller iblandes varme retter. Kan også serveres koldt. Spirer er meget sundt, har mange vitaminer og er et godt alternativ til den grønne salat. Gaspazio: 1 stor agurk, 1 ½ bøftomat eller 4 små tomater, 1 grøn peber, 1 ½ fed hvidløg, halvdelen af en lille dåse tomatpure (eller 2 spsk. tomatpure) og salt kommes i foodprocessoren. Hjemmelavede brødcroutoner: 4 skiver lyst brød i tynde skiver steges på panden i fedtfattigt smør, afkøles og skæres i terninger. |
|
Opskriften er vist 21094 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer finn madsen - 2012-08-24 22:11:45 - skal kødet ikke steges? Victoria - 2005-01-01 01:01:01 Er det hakket oksekød? Lidt svær at regne ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne