Orientalsk kartoffelgryde
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler koges med skræl, pilles og skæres i store tern. De øvrige grønsager renses og skæres i små tern og svitses i olie/karry. Bouillon, soya og salt tilsættes og retten koger 10 min. ved svag varme. Bønnespirerne tilsættes det sidste min. og retten smages til med salt. Gryden tages af kogepladen og creme fraichen vendes i. De varme kartoffeltern vendes i. Retten trækker et par min., serveres derefter med kogte ris.
|
|
Opskriften er vist 8350 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne