Orientalsk kartoffelgryde

Orientalsk kartoffelgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kartofler
1 stor gulerod
100 g.champignon
1 peberfrugt
2 spsk.olie
1 spsk.Karry, stærk
2.5 dl.bouillon
2 tsk.soya
100 g.bønnespirer
1 tsk.salt
2 spsk.cremefraiche 18%
 
 Tilbehør:
 ris
 
Opskrift:
Kartofler koges med skræl, pilles og skæres i store tern. De øvrige grønsager renses og skæres i små tern og svitses i olie/karry. Bouillon, soya og salt tilsættes og retten koger 10 min. ved svag varme. Bønnespirerne tilsættes det sidste min. og retten smages til med salt. Gryden tages af kogepladen og creme fraichen vendes i. De varme kartoffeltern vendes i. Retten trækker et par min., serveres derefter med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 8359 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu