Oksebov med grønsager og tomatsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt : Red : |
|
|
Dup kødet tørt og skær nogle snit i fedtkanten. Brun herefter kødet i fedtstoffet i en stegegryde eller en dyp pande ved jævn varme og krydr med salt og peber.
Tag kødet op og kasser stegeskyen. Skær nu løgene i grove både og kinakålen i tynde strimler på tværs. Læg alle de friske grønsager i bunden af gryden, hæld tomaterne på og tilsæt eddiken og bouillonterningen. Læg stegen oven på alt dette og bring retten i kog under låg. Dæmp varmen og lad retten småkoge i ca. 2 timer, eller til stegen er mør. Tag nu kødet op og hold det varmt. Jævn evt. den gode sauce med mel udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber. Skær stegen ud på tværs af kødfibrene. Server pasta til. |
|
Opskriften er vist 21915 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne