Oksebov med grønsager og tomatsauce

Oksebov med grønsager og tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.oksebov
1 spsk.jomfruolivenolie
0.5 spsk.smør
4 løg
0.5 kinakål
4 fedhakket hvidløg
1 lille bdt. hakket persille
2 ds.hakkede tomater med oregano og basilikum
3 spsk.æblecidereddike
1 bouillonterning, grøntsag
 evt.hvedemel til jævning
 groft havsalt
 groft peber
 
Opskrift:
Dup kødet tørt og skær nogle snit i fedtkanten. Brun herefter kødet i fedtstoffet i en stegegryde eller en dyp pande ved jævn varme og krydr med salt og peber.

Tag kødet op og kasser stegeskyen.

Skær nu løgene i grove både og kinakålen i tynde strimler på tværs. Læg alle de friske grønsager i bunden af gryden, hæld tomaterne på og tilsæt eddiken og bouillonterningen.

Læg stegen oven på alt dette og bring retten i kog under låg. Dæmp varmen og lad retten småkoge i ca. 2 timer, eller til stegen er mør.

Tag nu kødet op og hold det varmt.

Jævn evt. den gode sauce med mel udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber.

Skær stegen ud på tværs af kødfibrene.

Server pasta til.





karakterer:
Opskriften er vist 21915 gange,
og udskrevet 606 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu