Oksefilet i maderia i stegeso
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Gnid fileten med citronskiven og salt den.
Læg den i den gennemfugtede stegeso.
Strø muskat og nelliker på og hæld bouillonen ved.
Steg oksefileten ved 250 grader i 45 minutter til 1 time.
For at være helt sikker på, at oksefileten er stegt efter ønske, kan der anbringes et stegetermometer midt i kødet. Det skal vise 60 grader hvis kødet skal være rødt indvendigt, og 68 når man ønsker det gennemstegt.
Det er ikke nødvendigt at jævne skyen.
Den skal blot smages til med maderia og evt. nogle ekstra krydderier.
Til denne oksefilet spises pommes frites, asparges og ærter, eller rosenkål rystet i smør.
|
|
Opskriften er vist 17683 gange,
og udskrevet 461 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne