Kalvenyresteg (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve nyresteg Indsendt : Red : |
|
|
Gnid stegen med salt og peber.
Nyren kan tages ud og udvandes, inden den steges sammen med kalvestegen, men det er ikke nødvendigt, og mange finder at nettop nyresmagen gør denne steg så delikat.
Den bliver også meget saftig, da nyren er omgivet af fedt.
Læg stegen i den gennemfugtede stegeso med nyren nedad.
Hæld bouillonen ved og læg salviebladene på kødet.
Stegen er mør på 1½-2 timer ved 250 grader.
For at være sikker på, at stegen er tilstrækkeligt stegt, kan der stikkes et stegetermometer ind i den tykkeste del af kødet.
Termometret skal vise 75 grader.
Skyen jævnes, smages til og farves.
Spis smørristede kartofler eller grønsager til.
Tyttebærsyltetøj smager godt til, hvis stegen servers med kartofler.
|
|
Opskriften er vist 14822 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2017-05-18 14:33:17 God |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne