Torskegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Gnid fiskefileterne med salt og dryp citronsaft på.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Skær porrerne ud i tynde ringe og dæk fiskefileterne med dem.
Læg de skrabede karotter udenom.
Hæld hvidvinen ved og lad retten mørne under låg ved 220 grader i ca. 35 minutter.
Væden ved fisken kan godt hældes fra og jævnes med udrørt i fløde og evt. legeres med æggeblomme, før den igen hældes over fisken.
|
|
Opskriften er vist 16515 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne