Høne med grønsager (Stegeso)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : Red : |
|
|
Kom rosenkål. Ituskårne tomater, champignon og grofthakkede løg i den gennemfugtede stegeso sammen med hønen.
Rør olien og bouillonen op med krydderierne og pensl hønen med det.
Pres saften af hvidløget over hønen og anbring de tynde skiver spæk på den.
Steg hønen 1 ¼ til 1½ time ved 250 grader.
Fjern spækket og jævn skyen.
Server løse ris eller kartoffelmos til.
|
|
Opskriften er vist 21328 gange,
og udskrevet 928 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne