Lammebov i karry (Stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammeboven i 10-12 stykker og gnid dem med karry.
Læg kødstykkerne i den gennemfugtede stegeso.
Kom smørklatter ved, drys salt på og hæld vandet ved.
Lad retten stå under låg. Ca. 1½ time ved 200 grader.
Hæld piskefløden i og smag saucen til.
Den kan evt. jævnes med lidt mel, men det er ikke nødvendigt.
Løse ris spises til.
|
|
Opskriften er vist 11406 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne