Redaktørens fiskegryde
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Baconterningerne steges i en smule olie.
Herefter steges løgene let i fedtet fra baconen og endelig skæres fiskefileterne i strimler.
Nu kommes følgende lagvis i en smurt gryde:
Torskestrimlerne, tomaterne (minus saften, der gemmes), peberen - der er skåret i tynde strimler, champignonerne - der er halverede, samt endelig de stegte bacontern og de stegte løgringe.
Herefter røres melet sammen med piskefløden, saften fra tomaterne samt salt og peber. denne sauce hældes over ingredienserne i gryden og retten får lov at småsnurre over ilden i cirka 20 minutter.
Til retten serveres løse ris.
Drikkevarer efter tørst. og den er ofte stor, hvis retten er rigtigt krydret.
|
|
Opskriften er vist 13668 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-07-16 12:42:00 Lyder som en ret, der absolut må prøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne