Kalvekoteletter i grønsagsmos (Römertopf)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Riv kartofler, gulerødder og løg groft og kom det i den gennemfugtede römertopf sammen med salt og peber, foruden halvdelen af hvidvinen.
Grønsagerne skal mørne ca. 25 minutter ved 200 grader.
Brun kalvekoteletterne på panden i smør på begge sider og læg dem over grønsagerne i römertopfen efter de 25 minutter.
Drys salt og peber på og hæld resten af vinen ved.
Efter endnu ½ times stegning ved 200 grader er koteletterne møre.
Spis flutes til.
|
|
Opskriften er vist 15068 gange,
og udskrevet 530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-01 19:35:14 Synes ikke det blev til noget, der mindede om "mos", og smagen var absolut ikke et hit. Min mand smed maden ud efter een mundfuld :-/ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne