Kalvekoteletter i grønsagsmos (Römertopf)

Kalvekoteletter i grønsagsmos (Römertopf), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalvekoteletter
3-4 løg
3-4 gulerødder
500 g.kartofler
2.5 dl.hvidvin
 salt
 peber
3 spsk.smør
 
Opskrift:
Riv kartofler, gulerødder og løg groft og kom det i den gennemfugtede römertopf sammen med salt og peber, foruden halvdelen af hvidvinen. Grønsagerne skal mørne ca. 25 minutter ved 200 grader. Brun kalvekoteletterne på panden i smør på begge sider og læg dem over grønsagerne i römertopfen efter de 25 minutter. Drys salt og peber på og hæld resten af vinen ved. Efter endnu ½ times stegning ved 200 grader er koteletterne møre. Spis flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 15068 gange,
og udskrevet 530 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-01 19:35:14
Synes ikke det blev til noget, der mindede om "mos", og smagen var absolut ikke et hit. Min mand smed maden ud efter een mundfuld :-/