Kogt gedde (Stegeso)
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Gedde - Gede Indsendt : Red : |
|
|
Rens fisken og læg den hele fisk i den gennemfugtede stegeso.
Hæld eddike og så meget vand ved, at fisken lige er dækket.
Tilsæt salt og peberkorn og anbring laurbærbladet øverst.
Kog fisken ca. 45 minutter ved 200 grader.
Hæld fiskesuppen fra og server den kogte gedde med smørsauce, hakket hårdkogt æg og høvlet peberrod foruden hvide kartofler.
|
|
Opskriften er vist 14553 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Poul Erik - 2017-08-11 10:32:58 Da jeg fik fanget en gedde på lidt over de 2 kilo, skulle jeg prøve noget nyt. En rigtig god anretning, og spændene 😊. katrine 10 - 2011-05-18 12:02:17 fangede min egen gedde nede i skanderborgsø med orm og majs og efter en halv time tog jeg en til gedde og det skal lige siges det var min allerførste gang jeg var ude at fiske i hele mit liv magnus 12 år - 2007-07-09 13:31:59 jeg fangede min egen gedde i lyngby sø og den var cirka. 1.5kg opskriften ser god ud skal prøve den i aften!!! :-p |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne