Kartoffelgryde med fiskeruller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl løgene og skær dem i ringe. Læg dem i bunden af en varm gryde med et par spsk. olie og lad dem brune et øjeblik.
De skrællede, skivede kartofler kommes i gryden, og der hældes 2-3 dl vand ved. Lad dem koge 20 min. ved svag varme. Vend fiskefileterne i krydderierne og rul dem til ruller. De kan evt sikres med en tandstikker. Rør kartofler og løg sammen og læg fiskerullerne ovenpå og læg låg på igen og lad dem dampe i 3 min. |
|
Opskriften er vist 7100 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anse - 2010-02-21 15:57:20 Enkel og genial opskrift. Tror den stammer fra en af Brugsens bøger. "75 opskrifter med fisk", tror jeg den hedder. Jeg prøvede denne opskrift for år tilbage (ca. 1981). Vi fangede selv fladfisk ud for Nakkehoved Fyr i 30 m rødspættegarn (licensen var i orden), og på et tidspunkt havde jeg fået til opgave, at arrangere en sammenkomst for unge mennesker med overnatning i telte. Jeg havde en stor suppegryde, og lavede plads til 8-9 kilo kartofler samt den sidste uges fangster af rødspætter og skrubber. For at strække maden, lagde jeg et rugbrød frem. AL maden blev spist, og alle klagede kun over, at de havde spist for meget pga. den gode smag. Flere spiste ikke fisk normalt, men denne ret fik dem omvendt til fiskespisere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne