Fiskeroulade (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Del fiskefileterne en gang på langs.
Dryp citronsaft på og lad dem trække lidt.
Riv guleroden og æblet fint og snit porren tyndt.
Svits det i fedtstoffet og rør sammen med fløde.
Strø salt, peber og paprika på fiskestykkerne og kom lidt af grønsagerne på hver.
Rul fileterne sammen og læg dem meget tæt i den gennemfugtede stegeso., så de ikke ruller op.
Det kan være nødvendigt at holde dem sammen med tandstikker.
Hæld resten af fløden og rødvinen over.
Retten mørner på ca. 45 minutter ved 220 grader.
Saucen kan jævnes, men det er ikke nødvendigt, hvis der f.eks. gives løse ris til.
|
|
Opskriften er vist 14245 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne