Burgunderhøne (Stegeso)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Del hønen i mindre stykker og gnid dem med salt overalt.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Pil løget og stik nelliker i det.
Kom det i gryden til hønsekødet.
Hæld rødvinen på og drys timian over.
Lad retten mørne på ca. 1 ¼ time ved 250 grader.
Når kødet er færdigt, hældes skyen gennem en si, og løget fjernes.
Jævn saucen med mel og smag den til med salt og peber.
Hæld den jævnede sauce tilbage over kødstykkerne.
Burgunderhønen skal serveres i stegesoen.
Spis løse ris og evt. champignonskiver til.
|
|
Opskriften er vist 17646 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne