Burgunderhøne (Stegeso)

Burgunderhøne (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ung høne
0.5 fl.Rødvin
1 løg
3 nelliker
0.5 tsk.timian
 salt
 peber
 hvedemel
 
Opskrift:
Del hønen i mindre stykker og gnid dem med salt overalt. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Pil løget og stik nelliker i det. Kom det i gryden til hønsekødet. Hæld rødvinen på og drys timian over. Lad retten mørne på ca. 1 ¼ time ved 250 grader. Når kødet er færdigt, hældes skyen gennem en si, og løget fjernes. Jævn saucen med mel og smag den til med salt og peber. Hæld den jævnede sauce tilbage over kødstykkerne. Burgunderhønen skal serveres i stegesoen. Spis løse ris og evt. champignonskiver til.





karakterer:
Opskriften er vist 17646 gange,
og udskrevet 457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu