Dyrekølle i kirsebær (Stegeso)

Dyrekølle i kirsebær (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.dyrekølle
150 g.røget spæk
250 g.syltekirsebær
2.5 dl.sur kirsebærsaft
 salt
 peber
 mel
 
Opskrift:
Gnid køllen med salt og peber og læg den i den gennemfugtede stegeso. Dæk kødet med tynde spækskiver, der evt. holdes fast med kødpinde.

Læg de udstenede kirsebær ned ved kødet og hæld saften ved.

Steg køllen i ca. 1 ¼ time.

Jævn skyen og farv den evt. lidt med kulør, hvis farven er for trist. Spis løse ris eller kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 44701 gange,
og udskrevet 1358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-28 12:53:34
Jeg kan ikke skaffe sur kirsebærsaft, så jeg manger et forslag til hvad jeg kan bruge i stedet.

  -   2012-01-25 18:14:20
Ja netop den opskrift i bogen mangler at fortællel hvor varm ovnen skal være.

  -   2010-04-03 20:59:21
Vil skyde på 200 grader C

  -   2010-04-03 10:50:09
som tidligere forespurgt: Hvor varm skal ovnen være??

  -   2009-03-21 22:26:26
Hvor mange grader?