Hønseragout (Stegeso)

Hønseragout (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ung høne eller 2 kyllinger
6 tomater
2 grønne peber
1.25 dl.hvidvin
1.25 dl.bouillon
0.5 citron salt
 peber timian
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Del den rensede høne i portionsstykker. Gnid dem med salt og peber og anbring dem i den gennemfugtede stegeso. Kom strimler af grøn peber, flåede tomater, der er delt i fire dele, og knus hvidløg i. Rør hvidvinen med timian og citronsaft og hæld det over kødstykkerne. Lad retten mørne under låg i ca 1½ time ved 200 grader. Spis løse ris og grøn salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 14723 gange,
og udskrevet 468 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Har du ikke en stegeso, kan denne opskrift også laves i almindeligt ovnfast fad med låg