Hønseragout (Stegeso)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : Red : |
|
|
Del den rensede høne i portionsstykker.
Gnid dem med salt og peber og anbring dem i den gennemfugtede stegeso.
Kom strimler af grøn peber, flåede tomater, der er delt i fire dele, og knus hvidløg i.
Rør hvidvinen med timian og citronsaft og hæld det over kødstykkerne.
Lad retten mørne under låg i ca 1½ time ved 200 grader.
Spis løse ris og grøn salat til.
|
|
Opskriften er vist 14723 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Har du ikke en stegeso, kan denne opskrift også laves i almindeligt ovnfast fad med låg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne