Tykstegsfiletbøffer med svampefyld
Hovedingrediens : Oksekød - Tyndstegsbøf Kilde : Salling Indsendt : Red : |
|
|
Gør svampene rene og pil løgene. Snit begge dele og svits
det i smørret. Kom hakket persille, 1 tsk. groft salt og lidt kværnet peber i.
Kog det til væden er fordampet. Tag gryden af varmen og køl blandingen lidt af.
Skær en lomme i tykstegsbøffen, drys lidt salt og peber i. og kom så meget svampefyld i, som der er plads til, luk lommen så godt som muligt med kødpinde. Brun og steg bøffen i smør på en pande, 6-10 min. på hver side, afhængig af hvor rød den skal være. Drys salt og peber på under stegningen. Lad bøffen hvile et par minutter, før der skæres i den. Kom hvidvinen i gryden til resten af svampefyldet. Kom udskårne og flåede tomater samt basilikum i. Lad det koge sammen, til det bliver jævnt. Kom pandefedtet i saucen. Bøffen skæres i skiver lidt på skrå. I stedet for at fylde bøffen, så kan hele svampeportionen serveres som tilbehør. Tykstegsbøffen er også fin at grille. Den skal have ca. 5 min. på hver side. Om sommeren er det sammen med en fyldig salat og brød, en nem og populær servering i haven. Servér bøffen med sauce, nudler og salat. Salaten varieres efter årstiden og nudler kan erstattes med kartofler. Tips: stedet for tykstegsfilet kan anvendes: tyk skive af entrecote, tykstegsfilet eller højrebskotelet. |
|
Opskriften er vist 15534 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne