Oksefilet med Auberginer
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Kilde : Salling Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 250 grader. Læg stegen på risten over en bradepande. Brun den i ca. 10 min. eller til fedtet er gyldent. Tag stegen ud af ovnen, dæmp ovnvarmen til 150 grader. Gnid stegen med salt og peber og stik et stegetermometer i den. Sæt atter stegen i ovnentil stegetermometeret viser 57°. 62° afhængig af, hvor rød stegen ønskes. Det tager far 45 min. til 1 1/2 time afhængig af kødets tykkelse. Skær auberginerne i skiver og drys dem med salt. Lad dem stå en halv times tid. Tag stegen ud af ovnen og lad den stå tildækket i 15-20 min eller længere. Skyl aubergineskiverne og dup dem af. Steg dem i olie med knust hvidløg til de er faldet sammen. Skær oksefileterne i skiver og servér. er der lidt sky fra stegen, serveres den til.
Stegte auberginer, kartofler kogt med mynte og sky fra stegen. |
|
Opskriften er vist 14167 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne