Oksetværreb til Dagmargryde
Hovedingrediens : Oksekød - Okse Short Ribs Oprindelsesland : Danmark Kilde : Salling Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet godt i en gryde. Skær gulerødderne midt over og kom dem i gryden sammen med løg, laurbærblade, øl, vand, salt og sukker. Lad retten simre under låg i ca. 2 timer, til benene løsner sig fra kødet. Smag retten til og jævn den. Drys hakket persille over retten.
Servér kartoffelmos eller brød til. |
|
Opskriften er vist 35654 gange,
og udskrevet 1386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Annie Hansen - 2010-08-20 08:42:25 Frederik d.7. besøger slottet Rathlousdal ligger ved Odder. Det var uventet for kokkepigen Dagmar, hun fik samlet lidt her og der, og kongen fik en lækker ret serveret. Frederik d.7 blev så begejstret for retten, at den derefter blev udnævnt til hans livret. Med venlig hilsen Annie Hansen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne