Oksespidsbryst med flødepeberrod

Oksespidsbryst med flødepeberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :     

Ingredienser:
1500 g.letsaltet oksespidsbryst
1 løg
2-3 gulerødder
1 porre eller porretop
8-10 hele peberkorn
 
 Flødepeberrod:
2.5 dl.piskefløde
 sukker
 citronsaft
4-5 spsk.reven peberrod
 
Opskrift:
Kom kødet i en gryde med vand, der dækker, og bring det i kog. Skum suppen og tilsæt de delte grøntsager og peberkorn og lad kødet koge mørt ved svag varme 2 - 2 1/2 time. Lad kødet blive koldt. Skær det i skiver og servér det med friskreven peberrod, flødepeberrod og pickles. Flødepeberrod: Pisk fløden stiv. Smag den til med 1 - 2 spsk. sukker og lidt citronsaft samt friskreven peberrod.

Serveres på groft rugbrød





karakterer:
Opskriften er vist 39398 gange,
og udskrevet 747 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu