Oksespidsbryst med flødepeberrod
Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst Kilde : Salling Indsendt : |
|
|
Kom kødet i en gryde med vand, der dækker, og bring det i kog. Skum suppen og tilsæt de delte grøntsager og peberkorn og lad kødet koge mørt ved svag varme 2 - 2 1/2 time. Lad kødet blive koldt. Skær det i skiver og servér det med friskreven peberrod, flødepeberrod og pickles. Flødepeberrod: Pisk fløden stiv. Smag den til med 1 - 2 spsk. sukker og lidt citronsaft samt friskreven peberrod.
Serveres på groft rugbrød |
|
Opskriften er vist 39398 gange,
og udskrevet 747 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne