Kalvetunge i oliven (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelunge Indsendt : Red : |
|
|
Til denne ret kan der anvendes enten fersk tunge eller sprængt.
Den ferske tunge gnides med salt og lægges i den gennemfugtede stegeso.
Bouillonen hældes ved.
Der tilsættes naturligvis ikke salt til den sprængte tunge.
Kog tungen i ca. 2 timer ved 200 grader.
Den skal helst vendes 1 gang under kogningen.
Skræl kødet fra stenene i den grønne oliven.
Kog stenene af i lidt vand, som tilsættes saucen.
For at få saucen mest velsmagende laves den ved at brune fedtstoffet, bage det af med melet og derefter tilsættes suppen.
Saucen skal koge små 10 minutter med oliven, før den smages til med sherry og evt. farves med kulør.
Flå tungen og skær den i skiver.
Den skal anrettes i saucen.
Der kan serveres flutes til, men kartoffelmos eller spaghetti kan også spises til.
|
|
Opskriften er vist 10314 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne