Kalvetunge i oliven (Stegeso)

Kalvetunge i oliven (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kalvetunge
125 g.grønne oliven
4 dl.bouillon
3 spsk.hvedemel
50 g.smør eller margarine
 kulør
 sherry
 
Opskrift:
Til denne ret kan der anvendes enten fersk tunge eller sprængt. Den ferske tunge gnides med salt og lægges i den gennemfugtede stegeso. Bouillonen hældes ved. Der tilsættes naturligvis ikke salt til den sprængte tunge. Kog tungen i ca. 2 timer ved 200 grader. Den skal helst vendes 1 gang under kogningen. Skræl kødet fra stenene i den grønne oliven. Kog stenene af i lidt vand, som tilsættes saucen. For at få saucen mest velsmagende laves den ved at brune fedtstoffet, bage det af med melet og derefter tilsættes suppen. Saucen skal koge små 10 minutter med oliven, før den smages til med sherry og evt. farves med kulør. Flå tungen og skær den i skiver. Den skal anrettes i saucen. Der kan serveres flutes til, men kartoffelmos eller spaghetti kan også spises til.





karakterer:
Opskriften er vist 10314 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu