Fiskegullasch (Stegeso)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Smør bunden af den gennemfugtede stegeso med olie.
Hak løgene grøft og strø halvdelen i gryden.
Del fiskefileterne i strimler eller terninger og læg dem på.
Drys løg på og skift med fisk og løg.
Kom resten af olien og citronsaften ved.
Læg låg på.
Retten er færdig på ca- 45 minutter ved 200 grader.
Kom den forvarmede hvidvin i til sidst og lad retten stå og viderekoge i ca. 5 minutter.
|
|
Opskriften er vist 14779 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne