Sprængt svinekam med blomkål polonæse (Lergryde)

Sprængt svinekam med blomkål polonæse (Lergryde), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.sprængt svinekam
2.5 dl.vand
1 blomkålshoved
250 g.karotter
250 g.ærter
2 æg
1 dl.rasp
 smør
 
Opskrift:
Kom svinekammen i den gennemfugtede lergryde. Tilsæt vand og lad kødet mørne ved 220 grader i ca. 70 minutter. Kog ærter og karotter med i de sidste 15 minutter. Hertil serveres et kogt blomkålshoved, der anrettes på et rundt fad med ærter og karotter placeret udenom. Brun raspen i smør på panden og tilsæt hakkede, hårdkogte æg. Hæl denne blanding over lige inden anretningen. Der an serveres smør rørt op med krydderurter til. Både estragon og citronmelisse passer til. Almindeligt rørt smør med persille kan også anvendes.





karakterer:
Opskriften er vist 11335 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu