Sprængt svinekam med blomkål polonæse (Lergryde)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Kom svinekammen i den gennemfugtede lergryde.
Tilsæt vand og lad kødet mørne ved 220 grader i ca. 70 minutter.
Kog ærter og karotter med i de sidste 15 minutter.
Hertil serveres et kogt blomkålshoved, der anrettes på et rundt fad med ærter og karotter placeret udenom.
Brun raspen i smør på panden og tilsæt hakkede, hårdkogte æg.
Hæl denne blanding over lige inden anretningen.
Der an serveres smør rørt op med krydderurter til.
Både estragon og citronmelisse passer til.
Almindeligt rørt smør med persille kan også anvendes.
|
|
Opskriften er vist 11335 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne