Stegt svinekam uden spæk (Stegeso)

Stegt svinekam uden spæk (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svinekam uden spæk
 salt
 peber
1.25 dl.vand
 smør eller margarine
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Gnid kødet med salt og peber og læg det i den gennemfugtede stegeso. Hæld vandet ved og læg smørklatter på kammen. Steg den ved 250 grader i ca 1 ¼ time. Stegetiden afhænger af kødets tykkelse. Hvis der anvendes stegetermometer, skal det vise 80 grader i midten af kødet. Jævn skyen og smag den til. Giv grønsager til eller kartofler og en eller anden spændende grøn salat eller råkost





karakterer:
Opskriften er vist 17601 gange,
og udskrevet 420 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu