Stegt svinekam uden spæk (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kødet med salt og peber og læg det i den gennemfugtede stegeso.
Hæld vandet ved og læg smørklatter på kammen.
Steg den ved 250 grader i ca 1 ¼ time.
Stegetiden afhænger af kødets tykkelse.
Hvis der anvendes stegetermometer, skal det vise 80 grader i midten af kødet.
Jævn skyen og smag den til.
Giv grønsager til eller kartofler og en eller anden spændende grøn salat eller råkost
|
|
Opskriften er vist 17601 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne