Sandart med æbler
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Sandart Indsendt : Red : |
|
|
Sandarten afskælles grundigt, skaæres i fileter og benen fjernes.
Spinaten vaskes grundigt i flere hold koldt vand.
Æblerne skylles og skæres i både. Østershattene rives i grove flager.
I en pande med høj kant (sauteuse) kommes hvidvin, fiskefond, timian og bådene af et halvt æble. sandarten skåret i passende stykker lægges i og fisken pocheres forsigtig under låg 7-10 minutter - efter tykkelse.
Tag fisken op og hold den varm. fonden koges ned til ½ og smørret piskes i lidt ad gangen.
Smag saucen til.
På en pande ristes resten af æblerne og østershattene i lidt smør.
Når de er møre, vendes spinaten i - den er færdig på sekunder - og der krydres med salt og peber, samt muskatnød.
Ret an på varmt fad og servér evt. med pasta til eller friskbagte flutes.
Tips: Stik en stoppenål i fisken på det tykkeste sted - lad den sidde lidt og mærk med nålen på kinden. Er nålen varm, er fisken færdig.
|
|
Opskriften er vist 13088 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne