Høne ”calcutta” (Stegeso)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Del den rensede høne i portionsstykker.
Gnid dem med salt, peber og citronsaft.
Læg smørklatter i den gennemfugtede stegeso og anbring kødstykkerne i gryden.
Lad retten stege ca. 70 minutter ved 220 grader.
Tilsæt karry, muskatnød, salt, sukker, lidt citronsaft og de småtskårne appelsinstykker.
Steg retten yderligere ca. 10 minutter, til kødet er mørt.
Kom den sure fløde og mangochutney i.
Smag til og leger den til allersidst med æggeblomme, der er pisket ud i lidt koldt vand.
Spis løse ris til.
|
|
Opskriften er vist 19301 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne