Lammepilaff (Stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet ud i små terninger og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Hak løgene groft og svits dem i olie på en pande til de er gyldne.
Hæld dem over kødet.
Flå tomaterne og skær dem i kvarte.
Hæld det flydende fra, hvis det drejer sig om dåsetomater.
Bland risene i og hæld vandet, der er blandet med salt, peber og presset hvidløg i.
Kog pilaffen under lug i ca. 1½ time ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 9238 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Nete - 2011-02-05 14:26:58 Skal risene være kogte? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne