Indonesiske fiskegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Indonesien Indsendt : Red : |
|
|
Smør den gennemfugtede stegeso med olie.
Skær fiskefileterne i tynde strimler og læg et lag i gryden.
Strø småtskårne bambusskud over.
Pisk æggene sammen med de smuttede og snittede mandler.
Smag det til med salt, peber, knust hvidløg, finthakket løg og de stærke krydderier soyasauce og tabasco.
Pas på, at det ikke bliver alt for brændende stærk, for ganske vist er originalopskriften meget krydret, men det er vi ikke vandt til herhjemme.
Hæld noget af æggemassen over.
Skift med et lag fisk, bambusskud og æggemasse.
Øverst skal der være fisk.
Smør fisken med olie.
Retten skal mørne ved 170 grader i ca. 1 time.
Spis letkogte bønnespirer til.
|
|
Opskriften er vist 13320 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Inge - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes at det smagte rigtig godt. Jeg elsker nemlig fisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne