Zigeunersteg i stegeso
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Indsendt : |
|
|
Skær spækket i strimler og spæk stegen med det.
Snit agurkerne i skiver og læg dem i bunden af den gennemfugtede stegeso.
Gnid stegen med salt og læg den i gryden.
Skær grønsagerne og løget småt ud og kom det ned omkring stegen.
Hæld vandet ved og strø paprika på.
Kom ¼ dl. tokajer ved.
Læg låg på og lad kødet mørne i ca 1 ¼ time ved 250 grader.
Stegetiden er afhængig af kødets kvalitet og tykkelse.
Brug evt. et stegetermometer, så kødet kan blive passende stegt
Det skal vise 60 grader hvis kødet skal være rødt indvendigt, og 68 når man ønsker det gennemstegt.
Tag stegen op af stegesoen og si skyen over i en gryde, så grønsagerne kan kastes bort.
Jævn saucen og smag den til med resten af tokajerne, salt, sukker og paprika.
Hertil spises spaghetti rystes i smør og en grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 17793 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne