Stegt hare (Stegeso)
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : Red : |
|
|
Læg skiverne af spækket i den gennemfugtede stegeso.
Gnid haren med salt og anbring den i gryden.
Smør den med halvsmeltet smør og steg den 1½ til 1 ¾ time ved 220 grader.
Forvarm den sure fløde og hæld den over haren, når den er stegt.
Lad den stege med ca. 5 minutter.
Smag saucen til og farv den med kulør.
Spis hvide kartofler og grønsager til.
|
|
Opskriften er vist 14516 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-05 02:15:23 Hvad er "røget spæk" for noget? Gris? Ko? Hval? Haha. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne