Stegt hare (Stegeso)

Stegt hare (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hare
50 g.smør
125 g.røget spæk
1.25 dl.sur fløde
 salt
 kulør
 
Opskrift:
Læg skiverne af spækket i den gennemfugtede stegeso. Gnid haren med salt og anbring den i gryden. Smør den med halvsmeltet smør og steg den 1½ til 1 ¾ time ved 220 grader. Forvarm den sure fløde og hæld den over haren, når den er stegt. Lad den stege med ca. 5 minutter. Smag saucen til og farv den med kulør. Spis hvide kartofler og grønsager til.





karakterer:
Opskriften er vist 14640 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-05 02:15:23
Hvad er "røget spæk" for noget? Gris? Ko? Hval? Haha.