Gammeldags stegt hare (Stegeso)
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : Red : |
|
|
Skær spækket i strimler og spæk haren med det.
Gnid den med salt og peber.
Lav en sauce af fedtstof, mel, bouillon og mælk og farv den med kulør.
Læg haren i den gennemfugtede stegeso.
Hæld saucen over og steg haren i 1½ til 1 ¾ time ved 220 grader.
Stegetiden er afhængig af harens størrelse og alder.
Smag saucen til med ribsgele og piskefløde.
Spis smørbrunede eller sukkerbrunede kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 44886 gange,
og udskrevet 1132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer kurt - 2015-11-07 18:38:03 en super ret ganske enkelt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne