Gammeldags stegt hare (Stegeso)

Gammeldags stegt hare (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hare
150 g.røget spæk
75 g.smør eller margarine
60 g.hvedemel
5 dl.bouillon
5 dl.mælk
 kulør
 salt
 peber
 piskefløde
 ribsgele
 
Opskrift:
Skær spækket i strimler og spæk haren med det. Gnid den med salt og peber. Lav en sauce af fedtstof, mel, bouillon og mælk og farv den med kulør. Læg haren i den gennemfugtede stegeso. Hæld saucen over og steg haren i 1½ til 1 ¾ time ved 220 grader. Stegetiden er afhængig af harens størrelse og alder. Smag saucen til med ribsgele og piskefløde. Spis smørbrunede eller sukkerbrunede kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 44886 gange,
og udskrevet 1132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-07 18:38:03
en super ret ganske enkelt