Stegte duer (Stegeso)
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Indsendt : Red : |
|
|
Gnid de istandgjorte duer ind- og udvendig med salt og peber.
Læg ganske tynde spækskiver over bryst og lår.
Hold dem på plads ved hjælp af kødpinde.
Anbring duerne i den gennemfugtede stegeso.
Steg dem ved 220 grader C i ca. 1 time. Stegetiden afhænger ganske af duernes alder. Kom skiveskårne champignon i gryden de sidste 10 minutter af stegetiden. Tilsæt til sidst skyen fløde og farv den med lidt kulør. Den kan jævnes med mel, men det er ikke nødvendigt. Spis duerne med små hvide kartofler, der er brunede i smør, men ikke med sukker. Gele og en blandet frugtsalat smager godt til. |
|
Opskriften er vist 33822 gange,
og udskrevet 918 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer CoolCook - 2007-01-06 13:27:10 Mariner evt. duerne i rødvin og knuste enebær i køleskab 12 timer inden servering - mums! CoolCook - 2007-01-06 13:25:23 Hæld en sjat rødvin i sammen svampene gør retten endnu bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne