Løgbøf - Engelsk bøf fyldt
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Oprindelsesland : England Kilde : Salling Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler koges i letsaltet vand.
Løgene svitses møre i smør på en pande. Tilsæt rødvin og lad den koge ind til det halve Tilsæt fløde og under omrøring indkoges den. Smag til med salt og friskkværnet peber. Tilsæt kulør efter temperament. Bøffen steges som engelsk bøf på en varm pande i ca. 2 min. på hver side. |
|
Opskriften er vist 17086 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer psm - 2009-03-06 14:18:08 Der nævnes "porrer" i overskriften, men de indgår ikke i ingredienserne -ROD! lisehaagerup - 2008-11-14 18:03:33 hvor blev opskriften på marinerede rødløg af?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne