Løgbøf - Engelsk bøf fyldt

Løgbøf - Engelsk bøf fyldt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Oprindelsesland : England

EnglandKilde : Salling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 engelske bøffer med fyld
 
 Rødvinssauce:
100 g.skalotteløg finthakket
50 g.smør
0.5 tsk.salt
 Friskkværnet peber
1 dl.rødvin
1 dl.piskefløde
 Kulør
 
Opskrift:
Kartofler koges i letsaltet vand.

Løgene svitses møre i smør på en pande. Tilsæt rødvin og lad den koge ind til det halve Tilsæt fløde og under omrøring indkoges den. Smag til med salt og friskkværnet peber. Tilsæt kulør efter temperament.

Bøffen steges som engelsk bøf på en varm pande i ca. 2 min. på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 17086 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-06 14:18:08
Der nævnes "porrer" i overskriften, men de indgår ikke i ingredienserne -ROD!

  -   2008-11-14 18:03:33
hvor blev opskriften på marinerede rødløg af??