Kalvefilet med karry og bananer (römertopf)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær senerne af fileten og gnid den med salt og peber.
Læg den i den gennemfugtede römertopf.
Drys karryen over og læg spækskiverne over fileten, så den er helt dækket.
Ved siden af fileten lægges de afskallede bananer, der er stænket med citronsaft.
Steg karryfileten i 45 minutter til 1 time ved 250 grader.
Anvend evt. et stegetermometer, der skal vise 75 grader, når kødet er færdigstegt. Spækket fjernes, før fileten skæres for. Skyen i gryden skal ikke jævnes. Spis pommes frites eller løse ris til. |
|
Opskriften er vist 15680 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer olsen - 2005-01-01 01:01:01 dyr,men meget lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne