Kalvefilet med karry og bananer (römertopf)

Kalvefilet med karry og bananer (römertopf), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalvefilet
5-6 skiverrøget spæk
1 tsk.karry
 salt
 peber
4 bananer
 citronsaft
 
Opskrift:
Skær senerne af fileten og gnid den med salt og peber. Læg den i den gennemfugtede römertopf. Drys karryen over og læg spækskiverne over fileten, så den er helt dækket. Ved siden af fileten lægges de afskallede bananer, der er stænket med citronsaft. Steg karryfileten i 45 minutter til 1 time ved 250 grader.

Anvend evt. et stegetermometer, der skal vise 75 grader, når kødet er færdigstegt.

Spækket fjernes, før fileten skæres for. Skyen i gryden skal ikke jævnes.

Spis pommes frites eller løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 15680 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
dyr,men meget lækker