Kalvehaleragout au printemps (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehale Indsendt : Red : |
|
|
Lad slagteren dele kalvehalerne.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Hæld bouillon ved og evt. salt.
Lad dem mørne ved 200 grader i ca. 2 timer.
Det sidste kvarter skal de småtskårne grønsager koge med.
Jævn saucen med mel og kom en klat smør i.
Smag retten til.
Spis små pillekartofler til.
Drys hakket persille på lige inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 14919 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne