Nyreragout (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvenyre Indsendt : Red : |
|
|
Flæk nyrerne og fjern fedtlaget.
Læg dem i vand tilsat lidt eddike i ca. ½ time.
Skær dem i terninger.
De kan ristes på panden i fedtstof, men det er ikke nødvendigt.
De kan godt med det samme lægges i den gennemfugtede stegeso og overhældes med bouillon.
Drys krydderierne ved.
Kom småtskårne gulerødder i og lad retten mørne i løbet af ca. 1 time ved 200 grader.
Jævn saucen og smag til med sherry.
Kom evt. en klat smør i.
Der kan kommes ærter i retten.
Spis den med kartoffelmos til.
|
|
Opskriften er vist 15650 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne