Agerhøns i madeira (Stegeso)
Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns Indsendt : Red : |
|
|
Gnid de rensede agerhøns med lidt salt.
Kom en smørklat i hver og læg tynde spækskiver over brystet.
Hold det fast ved hjælp af kødpinde og læg agerhønsene i den gennemfugtede stegeso.
Hæld fløden og en anelse citronsaft over agerhønsene.
Steg dem ca 1½ time ved 220 grader.
Stegetiden er meget afhængig af, hvor gamle agerhønsene er.
Det er ikke sikkert, at de alle 3 er møre på samme tid.
Kom de skiveskårne champignon i gryden de sidste 5-10 minutter af stegetiden.
Jævn skyen lidt med mel og smag til med madeira og krydderier.
Saucen skal farves, men må ikke være for brun.
Fjern spækket, før agerhønsene skal serveres.
Spis små grønne ærter og pommes frites til.
|
|
Opskriften er vist 25525 gange,
og udskrevet 736 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Troels - 2015-01-14 14:40:07 Berlinda, er det ikke røget og meget lidt fedt? Belinda - 2012-01-01 13:30:31 Super Super. Kan kun anbefales. Valgte dog at bruge pancetta istedet for spæk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne