Kartoffelgryde med kryddersmør
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kryddersmør:
Rør smørret med persille, purløg og mynte. Smag det til med salt og peber, og sæt smørret koldt.
Kartoffelgryde:
Bring grønsagsbouillonen i kog i en gryde sammen med muskat og laurbærblad.
Tilsæt kartofler og gulerødder, og lad det simre i 8 minutter under låg.
Så tilsætter du porre og savoykål og lader suppen simre videre i 6 minutter. Smag suppen til med salt og peber.
Tag nu suppen fra varmen, og skær kryddersmørret i små stykker.
Server suppen omgående, og læg smørstykkerne i hver tallerken.
|
|
Opskriften er vist 8341 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne