Lam i kål (Stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Indsendt : Red : |
|
|
snit kålen meget fint og bland den med grofthakket løg, småtskårne gulerødder, porrer og selleri.
Skær lammekødet i ganske tynde skiver og kom det i blandingen som lægges i den gennemfugtede stegeso.
Hæld vand ved og drys kommen og krydderierne i.
Lad retten småstege under låg i ca. 1 ¾ time ved 200 grader.
Drys masser af hakket persille på lige inden anretningen.
Lam i kål kan gøres mere særpræget, hvis der tilsættes mere kommen
Der spises rugbrød til
|
|
Opskriften er vist 18530 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne