Skotsk lammegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Skotland Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger og lammenyrerne i skiver, efter at de er udvandet i eddikevand 1 times tid.
Skæl kartoflerne og skær dem i skiver.
Bland det hele og kom det i den gennemfugtede stegeso.
Pres hvidløgsfedet ud over det og krydr med timian og salt.
Tilsæt vandet og læg låget på.
Lad retten mørne ved 200 grader i 1 ¾ time.
Spis en selleri-æblesalat til retten og evt. groft rugbrød.
|
|
Opskriften er vist 13456 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer maiken - 2007-09-21 12:37:41 den se mærkelig ud Michella, Kamilla og Line - 2005-01-01 01:01:01 Den ser utrolig lækker ud... MUMS! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne