Stegte agerhøns (Stegeso)

Stegte agerhøns (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 agerhøns
 salt
125 g.spæk
2 dl.rødvin
2 dl.fløde
 ribsgele
 hvedemel
 smør eller margarine
 kulør
 
Opskrift:
Gnid de rensede agerhøns med salt ind- og udvendigt og læg tynde spækskiver på brystet af dem. Hold det på plads ved hjælp af kødpinde. Læg agerhønsene i den gennemfugtede stegeso. Hæld rødvin og fløde ved. Steg agerhønsene ved 220 grader o ca 1½ time. Lav en afbagning af fedtstof og mel og tilsæt skyen. Smag saucen til med ribsgele og farv den lysebrun med kulør. Hertil spises hvide og brunede kartofler. En syrlig æblemos rørt op med reven peberrod smager godt til denne ret. Inden anretningen fjernes spækket og agerhønsene halveres.





karakterer:
Opskriften er vist 16367 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu