Poulard ”tokio” (Stegeso)
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Oprindelsesland : Japan Indsendt : Red : |
|
|
Gnid den rensede poulard med salt og citronsaft ind- og udvendig.
Bland flæskekødet med rasp og æg.
Kom udstenede kirsebær i sammen med smuttede mandler, der er snittede, og smag farsen til med salt og peber.
Kom den i poularden.
Sæt lår og vinger fast med kødpinde, smør poularden med olie og drys paprika på.
Læg poularden i den gennemfugtede stegeso.
Steg den i ca. 1½ time ved 250 grader.
Hæld skyen fra poularden og tilsæt evt. lidt sur kirsebærsaft.
Jævn saucen og smag den til med kanel og en anelse sukker.
Poularden kan steges med 1 dl. hvidvin, det giver skyen en meget pikant smag.
Spis løse ris til.
|
|
Opskriften er vist 11685 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne