Høne ”sirikit” (Stegeso)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : Red : |
|
|
Del den rensede høne i portionsstykker og gnid dem overalt med salt, peber og citronsaft.
Læg hønsekødsstykkerne i den gennemfugtede stegeso.
Skær gulerødder, porrer og selleri småt ud og kom dem i gryden. Bland yoghurten med knust hvidløg og karry og hæld den i. Lad retten mørne ved 200 grader i ca 1½ time. Saucen til med citronsaft og karry. Jævn den med en smørbolle af mel og smør og leger den med æggeblomme. Hæld saucen over kødstykkerne i gryden og server dem i gryden. Spis løse ris til. |
|
Opskriften er vist 11802 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-07-09 14:59:30 Jeg ville tilsætte løg, timian og nelliker sammen med de andre grønsager inden retten sættes i ovnen. majbrit - 2020-07-09 12:36:23 Hvornår tilsættes nelliker, timian og løget ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne